A Climbar som especialistes en aire condicionat i climatització per a empreses i particulars.

Executem projectes, manteniments i reparacions de qualsevol instal·lació d’aire condicionat o climatització, per a hostaleria, comerç, negocis, habitatges i instal·lacions en projectes de qualsevol mena.

Realitzem la instal·lació més adient per al seu projecte, de conductes, splits, industrials… el nostre equip l’assessorarà de les millors opcions per a garantir que la seva instal·lació sigui tot un èxit.

Oferim servei tècnic de manteniment preventiu i reparacions dels seus equips.

La nostra experiència fa que Climbar sigui la millor alternativa per realitzar i mantenir la seva instal·lació. Els hi acompanyarem durant tot el procés, des de la planificació fins a la posada en marxa i manteniment, passant pel subministrament i adaptacions necessàries per a garantir la millor eficiència tant en resultats com en consum.

Alguns treballs realitzats

Serveis de planificació, subministrament, instal·lació i manteniment de climatització i aire condicionat per a particulars i empreses

Climatització control de temperatura celler

Especialitats en aire condicionat i climatització

Les sales blanques, s’han creat per treballar amb productes que han de mantenir una higiene i neteja molt important.

Ens encarreguem de dissenyar i construir l’espai amb totes les certificacions necessàries per a mantenir el millor control sobre els materials a manipular. Ens adaptem a cada client i situació.

Un dels factors més importants d’un bon vi o cava és la seva conservació en cellers. Actualment es poden realitzar cellers amb climatització artificial per tal de mantenir unes condicions òptimes i aconseguir uns resultats excel·lents.

A Climbar muntem les millors màquines adaptades al seu espai amb la millor regulació per tal d’aconseguir els millors vins. Oferim servei tant per a restaurants i bodegues com per a particulars.

Els espais grans amb massificació de gent com teatres, cinemes, auditoris o sales de reunions, necessiten una climatització molt específica tenint en compte l’arquitectura de l’espai i les condicions sonores. La renovació de l’aire també es tracta d’un factor molt important, ja que s’ha de mantenir unes condicions d’humitat adequades i una temperatura correcta segons les àrees a climatitzar.

Per aquest tipus d’instal·lacions disposem de recuperadors de calor, humidificadors, climatitzadors, distribució del clima a través de conductes, canonades d’aigua, com també unitats terminals molt diverses i fetes a mida.

Un negoci obert al públic ha de mantenir una bona imatge i una temperatura adient per tal que el públic s’hi trobi confortable.

A Climbar estudiem les necessitats de cada negoci i oferim una climatització personalitzada i integrada al seu local, treballant sempre amb les millors marques.

Fem del nostre espai habitual un lloc agradable climatitzant-lo correctament i de manera eficient.

Dissenyem i muntem cada instal·lació tenint en compte les característiques de cada espai, treballant sempre amb els millors equips i oferint servei tècnic multi marca.

També podem millorar instal·lacions existents per tal de fer-les més eficients i que suposi un estalvi en el consumidor.

Hi ha habitatges que per la seva singularitat s’han de tractar de forma especial, ja siguin masies, cases rurals, xalets, cases de colònies o aquells espais on no arriben suficients subministres energètics.

Climbar ofereix un servei personalitzat tenint en compte cada cas i la seva singularitat, prioritzant sempre el màxim confort i el major estalvi.

La climatització de les piscines cobertes requereix unes característiques concretes, com per exemple mantenir una temperatura adequada i concreta a l’aigua i una temperatura diferent de l’espai ambient, tenint en compte l’alt grau d’humitat.

A Climbar dissenyem i muntem els espais a mida per a cada instal·lació adaptant-nos a les característiques i necessitats del client, oferint tot l’assessorament que necessiti.

Tots els nostres serveis

Cambres frigorífiques
Túnels de congelació
Fabricació de gel
Cambres de congelació
Càmeres per a flors
Refredament de líquids
Assecadors
Refredament especial
Taulells i vitrines
Consevació de pells

Sales blanques
Cellers
Teatres i cinemes
Comerços i restaurants
Habitatges particulars
Habitatges especials
Piscines

Manteniments integrals
Fred industrial
Aire condicionat
Cambres frigorífiques
Servei d’urgències

Més serveis

Confien en nosaltres

Contactar