Fred Industrial i comercial

Fred industrial climatització i aire condicionat

A Climbar som especialistes en fred industrial i fred comercial.

Executem projectes, manteniments i reparacions de qualsevol maquinària de fred industrial i comercial per a hostaleria, comerç i indústria.

Oferim servei tècnic de manteniment preventiu i reparacions dels seus equips.

La nostra experiència fa que Climbar sigui la millor alternativa per realitzar i mantenir la seva instal·lació. Els hi acompanyarem durant tot el procés, des de la planificació fins a la posada en marxa i manteniment, passant pel subministrament i adaptacions necessàries per a garantir la millor eficiència tant en resultats com en consum.

Alguns treballs realitzats

Fred industrial i comercial

Empresa especialitzada en fred industrial

«Som la companyia líder en solucions de fred industrial, oferint tecnologia d’avantguarda, disseny personalitzat i un servei excepcional. El nostre compromís és mantenir els teus productes frescos, les teves instal·lacions eficients i el teu negoci en un estat de refrigeració constant. Descobreix el poder de la excel·lència en fred industrial amb nosaltres i gaudeix de l’èxit que es refreda a cada pas!»

Especialitats en fred industrial i comercial

Muntatge, instal·lació i manteniment de cambres frigorífiques per a qualsevol mena de producte

 • Carns
 • Peix i marisc
 • Fruites i verdures
 • Pell
 • Flors
 • Productes inflamables

Les cambres les dissenyem segons les necessitats del client i del seu projecte, adaptant-nos a l’espai, al gènere a emmagatzemar i al pressupost del què disposa.

Segons la potència es munten màquines individuals, multi circuits o centrals, treballant sempre amb les millors marques.

Un element important és el control de la instal·lació i de la cambra per fer més fiable el rendiment de la mateixa i un major estalvi energètic.

El principal factor a tenir en compte per a la venda de productes congelats en òptimes condicions es basa en una congelació eficient. Conscients d’això, els nostres equips estan pensats per a congelar ràpidament amb els mínims costos d’energia. Podem oferir túnels de cinta contínua, carrusel o estàtics.

Seguint el mateix criteri, muntem també abatedors per refredar els productes de cuina, ajudant a mantenir totes les propietats dels productes i la màxima qualitat amb el major estalvi.

El gel històricament ha sigut el sistema de refrigeració que s’ha utilitzat per qualsevol producte. La producció de gel en basses i la conservació en pous, durant molts anys van ser vitals per tenir fred durant tot l’any. Actualment el gel continua sent molt necessari per a diferents tipus de negocis i també particulars.

A Climbar oferim les millors possibilitats adaptant-nos a les necessitats de cada client.

Els productes congelats, com per exemple peix, marisc, verdures i precuinats entre d’altres, són productes molt utilitzats per la seva facilitat de manteniment i ràpida disponibilitat. S’han convertit en elements indispensables a totes les llars.

És vital la conservació a temperatura correcta de cada producte per mantenir unes condicions de qualitat òptimes, i això s’ha de tenir en compte a l’hora de dissenyar i construir les cambres de congelació.

Per a mantenir la flor tallada el màxim de temps i mantenir la seva qualitat, s’han de mantenir unes condicions climàtiques òptimes tenint en compte la temperatura i la humitat.

També modifiquem i actualitzem les seves càmeres actuals per fer-les més eficients.

Hi ha molts tipus de líquids que necessiten mantenir unes temperatures adequades per a una conservació òptima. Per això és important controlar i mantenir la temperatura tenint en compte les necessitats específiques de cada producte.

Controlar la temperatura és un element clau per mantenir la viscositat d’alguns olis i líquids industrials per tal que aquests realitzin correctament la seva funció.

També s’ha de tenir en compte la fermentació en vins i cerveses, mantenint una temperatura determinada i constant per aconseguir la màxima qualitat en el producte final.

Oferim solucions adaptades a cada necessitat i client.

Cambres frigorífiques i assecadors per a qualsevol tipus de producte, com per exemple:

 • Carns
 • Peix i marisc
 • Fruites i verdures
 • Pells
 • Flors
 • Productes inflamales

Les cambres les dissenyem segons les necessitats del client, adaptant-nos a l’espai, al gènere a emmagatzemar i al pressupost de què disposa. Segons la potència es munten màquines individuals, multi circuits o centrals, treballant sempre amb les millors marques.

Un element important és el control de la instal·lació. Un bon control de la cambra fa més fiable el rendiment de la mateixa i suposa un estalvi, ja que evita costos innecessaris d’energia i pèrdues en el producte.

A l’industria hi ha diverses necessitats que no estan cobertes per maquinària convencional. En aquests casos oferim sistemes d’expansió directa o amb aigua glicolada i evaporadors especials, dissenyats especialment per a les seves necessitats.

Dissenyem i construïm adaptant-nos a cada client.

Disposem dels millors equips del mercat a l’hora de realitzar instal·lacions de taulells, vitrines, neveres, aparadors, illes, murals i ampollers, entre d’altres, ja que l’objectiu principal és conservar els aliments amb la màxima qualitat i oferir una bona presentació, vetllant per la millor conservació de tots els productes.

Oferim tot l’assessorament que el client necessita i estudiem les necessitats de cada cas, portant a terme una instal·lació personalitzada i a mida i tot el manteniment posterior que sigui necessari.

La pell s’ha de conservar en unes condicions de climatització molt precises per mantenir la qualitat i evitar el seu deteriorament. Per a les càmeres de conservació de pell, un bon disseny forma part de l’èxit final del producte i suposa un estalvi en el consum elèctric.

 
Contacte

Envia un missatge

Estem a la teva disposició per a qualsevol dubte o consulta

Les nostres xarxes socials

comparteix

Desplaça cap amunt
Skip to content